Lysekils är mat du vill bjuda på. Här kan du botanisera bland våra olika produkter och låta dig inspireras. OBS! Missa inte våra vegetariska produkter!

Spetsa till ditt sillbord med lite vitlök nästa gång. Vår goda viltlökssill är nämligen en riktig läckerbit. Den är dessutom tillredd med en lagom dos persilja. Rekommenderas!

Det är detaljerna som gör helheten. Vår löksill innehåller fina bitar av lök och hela tranbär. Resultatet är en löksill som gjord för kräsna gommar.

Det bästa av Bohuslän! Vår goda skärgårdssill har en mild romsmak och ger ditt middagsbord en fläkt av kusten. Missa inte!

Inget sillbord är komplett utan en karaktärsfull senapssill. Med sin runda och fylliga smak blir vår jul- och påskklassiker snabbt favoriten runt bordet. 

Inlagd enligt gammal bohuslänsk tradition. Fina slantar av morötter skänker både smak och färg. En klassiker!

En favorit för många. En rund och elegant smak av brännvin. Passar utmärkt till julbordet!

Klassikern! En traditionell lunchsill med god sälta och smakfull kryddning. Ett måste på varje sillbord.

Kryddiga och mustiga matjesfiléer tillredda enligt traditionella metoder från det gamla Bohuslän. Det här ger verkligen skäl för vår paroll: Med smak av Bohuslän!

Vegetarisk caviar gjord på tång. Unik smak! Piffa upp dina varma eller kalla såser eller dekorera dina matkreationer.

Rund och god smak av rom. Välbalanserad sälta och en touch av sherrysmak. Stenbiten är fiskad i hållbart bestånd.

Smaklig smörgåskaviar rökt på alspån enligt traditionell metod. Både KRAV- och MSC-certifierad. Ett pålägg för dig med höga kvalitetskrav!

Nyhet! Tång Caviar traditionellt rökt på alspån. Fungerar utmärkt både som smörgåspålägg och smaksättare i såser. Perfekt för dig som är fiskallergiker!

På tal om klassiker, här kommer ett riktigt flaggskepp. Fest som vardag, en Jansons sitter alltid fint. Kan tillagas i både mikro och ugn. Glutenfri!

En tvättäkta svensk julklassiker! Lätt att laga till i både mikro och vanlig ugn.